Connect with us
Publicitate

SPORT

Atletele din județul Alba, din nou la înălțime

Publicat

Județul Alba a fost reprezentat cu succes la Campionatele Naționale de Cros. Au fost 19 atleți care s-au aliniat la startul competiției – 16 la proba individuală și trei la proba pe echipe, în competiția cluburilor.

La senioare, CS Unirea Alba Iulia a aliniat cinci sportive, Andreea Barna (antrenor Cristina Man), Alina Boholțan și Ana Rodean (Gabriel Avram), Mădălina Istrate și Simona Suciu (Mariana Bucerzan). Acestea s-au clasat excelent și au reușit să câștige titlul de campioane naționale și să-și adjudece astfel medaliile de aur.

Nici junioarele de la AC Mica Romă Blaj nu s-au lăsat mai prejos. Sportivele pregătite de Cristina Man s-au impus categoric în întrecerea pe echipe, devenind campioane naționale. Tinerele au reușit să cucerească două medalii la întrecerea individual, prin Anca Bunea (medalie de argint) și Dana Loghin (medalie de bronz).  Celelalte componente ale echipei au fost campioane naționale și este vorba despre Gabriela Stoica, Mădălina Biriș, Maria Mărean.

“Sperăm să redăm aripi atletismului judeţean şi aşteptăm pe lângă autorităţile locale şi eventuali agenţi economici care doresc să sprijine performerii judeţului. Un prim pas în această direcţie este făcut de către CS Universitatea Alba Iulia, care doreşte să se implice activ în pricipalul sport olimpic şi să ofere susţinere şi condiţii de pregătire pentru atleţii de valoare”, a declarat directorul CS Unirea, Marius Anghel.

Dacă, în întrecerea junioarelor, există tradiţie prin performanţele la înalt nivel realizate în anii precedenţi, în întrecerea senioarelor este pentru prima oară când se reuşeşte participarea cu o echipă completă la această competiţie, titlul naţional fiind astfel cu atât mai important, constituind şi el o premieră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax