Connect with us
Publicitate

SPORT

Atletele uniriste, premiate la Crosul ”Loteriei Române”

Publicat

Duminică, 2 octombrie, s-a desfăşurat a XIV-a ediție a “Crosului Loteriei Române”, concomitent în 5 mari oraşe din ţară – București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara. Acesta este cel mai important cros organizat în România, atât prin prisma numărului foarte mare de participanţi, cât şi prin importanţa premiilor care se acordă.

Crosul Loteriei Române a adunat, duminică, la linia de start în Cluj-Napoca, aproximativ 1.300 de persoane, dublu faţă de cât se aşteptau organizatorii. Startul competiţiei a fost dat de către Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, mondială si europeană. La această competiţie au fost prezente şi trei atlete de la CS Unirea Alba Iulia, respectiv Roxana Duţă(foto), Ana Rodean şi Alina Boholţan care au concurat la categoria profesionişti-senioare. Într-o companie extrem de selectă, acestea au reuşit să termine cursa între primele 10, clasându-se în ordine pe locurile 5, 6, respectiv 8.

Cele trei atlete care au dublă legitimare cu CS Universitatea Alba Iulia se vor deplasa, la sfârşitul acestei săptămâni, în capitală unde, duminică, 9 octombrie, se va desfăşura “Maratonul Internațional București”, competiţie în cadrul căreia sportivele albaiuliene vor alerga proba de semimaraton – 21,097 kilometri.

Tot la startul “Crosului Loteriei Române”, dar de această dată la cel desfăşurat la Timişoara s-a aliniat cea mai tânără atletă din echipa de senioare a CS Unirea Alba Iulia, Andra Loredana Ologu, care a avut şi ea o comportare foarte bună, clasându-se la final pe locul 7, la aceeaşi categorie profesionişti-senioare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax