Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ATLETISM: Anca Bunea a obținut trei medalii la Campionatele Naționale de Sală

Publicat

Anca Bunea a reușit să aducă noi medalii pentru CS Unirea Alba Iulia. Sportiva a participat recent la Campionatele Naționale de Sală, eveniment ce a avut loc la București. Sportiva Clubului Unirea Alba Iulia a obținut trei medalii, de aur, argint și bronz, câte una la fiecare categorie pentru care a concurat.

Anca Bunea a reușit să obțină medalia de bronz la 1.500 de metri la tineret. Acest rezultat constituie un nou record personal al sportivei. Tânăra atletă s-a dovedit a fi mai iscusită la proba de 3.000 de metri, unde a obținut titlul național la tineret, iar la seniori Anca Bunea s-a clasat a doua.

Sportiva va participa pe 17 martie la Campionatul Național de Cros, evenimentul fiind o competiție care este criteriu de selecție pentru Balcaniadă. Citește ce a declarat Anca Bunea și directorul CS Unirea, Marius Anghel pe  Sport. Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax