Connect with us
Publicitate

SPORT

Atletism: Roxana Duţă – Locul 2 la Semimaratonul Aradului. Urmează alte competiții pentru sportivii Unirii

Publicat

Sambătă, 24 septembrie, s-a desfășurat prima ediţie a Crosului şi Semimaratonului judeţului Arad, sub deviza „Alergarea este sănătate”, eveniment ce  s-a bucurat de o prezenţă numeroasă.

Un grup de 1.016 persoane au decis să se înscrie în concurs, la startul celor trei probe organizate, respectiv de un kilometru, de șase kilometri  – cros şi cea de 21,097 kilometri (semimaraton). Printre aceștia s-au regăsit participanţi din România, dar si din alte patru state europene: Ungaria, Portugalia, Italia şi Serbia.

La această competitie a luat startul și Roxana Duţă (foto), atleta de la CS Unirea Alba Iulia. Sportiva a participat la proba de semimaraton (21,097 km). Recent medaliată cu bronz împreună cu echipa de senioare a clubului albaiulian la Campionatele Naționale de Semimaraton desfășurate la Onești în urmă cu două săptămâni, sportiva uniristă a avut o comportare foarte bună, terminând cursa cu timpul de 1 oră, 19 minute și 23 de secunde, performanță cu care a ocupat poziţia a doua a podiumului de premiere.

“Este un rezultat care ne mulțumește și care vine ca urmare a mii și mii de kilometri alergați în antrenamente. De altfel, ca urmare a rezultatelor, sportivele uniriste Roxana Duță şi Alina Boholțan vor fi susținute și în anul următor de o firmă celebră în echipamente sportive, prin programul Boulder Wave Romania”, a declarat Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

În perioada imediat următoare, atletele albaiulience Roxana Duță, Ana Rodean, Alina Boholțan și Andra Ologu vor lua startul în alte două competiții importante. În data de 2 octombrie, acestea se vor prezenta la startul celei de a XIV-a ediții a “Crosului Loteriei Române”, care se organizează concomitent în 5 mari orașe din țară – București, Cluj, Constanța, Iași și Timișoara – cel mai important cros organizat în România atât prin prisma numărului foarte mare de participanți, cât și prin importanța premiilor care se acordă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax