Connect with us
Publicitate

BLAJ

Atmosferă de basm pregătită pentru perioada sărbătorilor de iarnă, la Blaj. Decorațiuni luminoase gigant și mii de luminițe

Publicat

Blajul se pregătește pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Administrația locală închiriază cu peste 320.000 de lei decorațiuni luminoase care vor îmbrăca municipiul în haine de sărbătoare.

Printre ornamentele amplasate în municipiu se vor afla figurine luminoase tridimensionale sub formă de Moș Crăciun, înalte de 4 metri, un brad luminos înalt de 9 metri, figurine luminoase 3D sub formă de sanie, reni, spiriduși, îngeri, oameni de zăpadă și cadouri gigant. Tabloul feeric de Crăciun va fi completat de șiruri, baghete și perdele luminoase, care vor împodobi orașul și vor aduce veselie celor mici și celor mari. 

Primăria Blaj a lansat luni, 25 octombrie, o licitație în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) pentru închirierea unor decorațiuni iluminat festiv pentru a fi montate în municipiul Blaj pentru perioada Sărbătorilor de Crăciun.

Valoarea totală estimată este de 325.000 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, în momentul de față, municipiul Blaj deține instalații de iluminat festiv, însă sunt învechite și insuficiente pentru decorarea orașului pentru sărbătorile de Crăciun, fiind necesar suplimentarea acestora.

Lista decorațiunilor

Produs – descriere – nr. bucăți

– urare tridimensională 2022 luminoasă – realizat pe structură de aluminiu, cu lungimea totală de minim 6 m, înălțimea fiecărei cifre de minim 1,5 m , lățimea de minim 0,3 m, decorat cu LED uri cu flash alb/galben, furtun de culoare alba/galbenă – 1 buc.

– baghete luminoase – cu efect dinamic, înălțimea de minim 0,75 m, având formă conică cu iluminare la 360 de grade, interconectabile cu celelalte produse, diametrul în partea de sus de minim 10 cm iar în partea de jos de minim 2 cm – 170 buc.

– figurină bidimensională luminoasă – sub forma de stea cu minim 4 colțuri, realizată pe structură de aluminiu, decorată cu furtun dublu luminos cu LED alb/galben, șir cu LED-uri albe și flash alb/galben, diametrul de minim 1,1 m – 14 buc.

– șiruri luminoase – cu lungimea de minim 20 m , formate din minim 2 segmente de 10 m, decorate cu minim 120 de Led-uri albe și/sau galbene, interconectabile minim 10 buc, pentru decorarea unui număr de minim 45 de arbori – 330 buc.

– șiruri luminoase cu flash – cu lungimea de minim 12 m, decorate cu minim 120 de LED-uri albe, interconectabile minim 10 buc, pentru realizarea unei arcade luminoase cu lungimea de 50 m și lățimea de 3 m – 352 buc.

– figurină luminoasă tridimensională – sub formă de jumătăți de sfere, decorate cu carpetă luminoasă de diferite culori și stele realizate din furtun luminos de culoare albă, șir luminos LED de culoare alb/galben, înălțimea de minim 2 m – 2 buc.

– figurină tridimensională personaj – sub formă de Moș Crăciun, realizată pe structură de aluminiu cu înălțimea de minim 4 m, decorată cu LED-uri albe și carpetă luminoasă de culoare roșie, albă și neagră – 2 buc.

– figurină luminoasă tridimensională – sub formă de sanie, realizată pe structură de aluminiu, decorată cu carpetă roșie/albă , având lungimea de minim 4 m, lățime de minim 1,5 m – 1 buc.

– figurină tridimensională personaj – sub formă de înger luminos, realizată pe structură de aluminiu cu înălțimea de minim 3 m, decorată cu LED-uri albe și flash alb/galben – 2 buc.

– figurină tridimensională personaj – sub forma de soldat, confecționat din poliuree cu stuctură metalică interioară, protejat în strat poliuretanic anti vandalism, pictat în culoare roșie/neagră și albă, înălțime de minim 4 m – 2 buc.

– figurină tridimensională personaj – sub formă de spiriduș cu cadou, confecționat din poliuree cu structură metalică interioară, protejat în strat poliuretanic anti vandalism, pictat în culoare roșie, albă și verde, cu înălțime de minim 1,5 m – 3 buc.

– figurină luminoasă tridimensională – sub formă de cadouri, realizate pe structură de aluminiu, decorate cu carpetă luminoasă de diferite culori, fundă luminoasă, având latura de minim 1 m – 18 buc.

– figurină luminoasă tridimensională – sub formă de cristale de gheață, cu înălțimea de minim 1,5 m, decorate cu LED-uri albe și flash alb/glaben, carpetă luminoasă de culoare albă – 24 buc.

– țurțuri luminoși – cu lungimea de minim 3 m, înălțimea de minim 0,9 m, decorați cu LED-uri albe și flashalb/galben, interconectabili minim 10 produse – 230 buc.

– figurină luminoasă personaj tridimensional – sub formă de om de zăpadă, realizată pe structura de aluminiu, cu înălțimea de minim 2,2 m, decorată cu LED-uri albe, carpetă luminoasă de culoare albă și roșie – 2 buc.

– figurină luminoasă personaj tridimensional – sub formă de om de zăpadă, realizată pe structură de aluminiu, cu înălțimea de minim 2,4 m, decorată cu LED-uri albe, carpetă luminoasă de culoare verde, roșie, albă – 2 buc.

– figurină luminoasă personaj tridimensional – sub formă de om de zăpadă, realizată pe structură de aluminiu, cu înălțimea de minim 1,7 m, decorată cu LED-uri albe, carpetă luminoasă de culoare verde, albastră și albă – 2 buc.

– glob luminos tridimensional – realizat pe structură de aluminiu cu diametrul de minim 2,5 m, decorat cu LED-uri și flash-uri de culoare galbenă/albă – 1 buc.

– figurină tridimensională personaj – sub formă de ren cu înălțimea de minim 3 m, realizată pe structură de aluminiu – 2 buc.

– sfere luminoase tridimensionale – cu diametrul de minim 1,1 m, realizate pe structură de aluminiu, decorate cu LED-uri albe și flash alb/galben și stele luminoase, carpetă de culoare galbenă și/sau albastră – 3 buc.

– brad tridimensional luminos – realizat pe structură de aluminiu cu înălțime de minim 9 m, lățimea la bază de minim 4 m, decorat cu carpetă luminoasă galbenă și roșie sub formă de panglici, având LED-uri și flash-uri albe/galben – 1 buc.

– perdele luminoase – cu lățimea de minim 2 m, înălțimea de minim 3 m, decorate cu LED-uri și flash alb/galben, interconectabile cu celalalte produse – 24 buc.

– figurină tridimensională – sub forma scaunului lui Mos Crăciun, realizată pe structură de aluminiu, decorată cu LED-uri albe și flash-uri, carpetă luminoasă de culoare de culoare roșie, înălțime de minim 2 m, lățime de minim 1 m – 2 buc.

– figurină tridimensională luminoasă – sub forma de tren cu minim 2 vagoane, realizată pe structură de aluminiu, decorat cu LED-uri albe/galbene flash alb/galben, furtun luminos de culoare albă, lungime de minim 6 m, lățime de minim 1 m – 1 buc.

– figurină tridimensională luminoasă – sub formă de cadou gigant, realizată pe structură de aluminiu, cu înălțimea de minim 4 m, decorat cu LED-uri albe și falsh alb/galben, lățimea de minim 2 m – 1 buc.

– copac tridimensional luminos – realizat pe structură de aluminiu, înălțimea de minim 5 m, lățimea de minim 2 m, decorat cu șiruri luminoase, LED-uri albe și flash alb/galben – 1 buc.

– figurină tridimensională – sub formă de cizma lui Moș Crăciun, confecționată din poliuree cu structură metalică interioară, protejată în strat poliuretanic anti vandalism, pictată în culoare roșie și albă, cu înălțime de minim 4 m și decorată cu LED-uri albe – 1 buc.

Durata de închiriere a produselor este de aproximativ 2 luni sau până în 25 ianuarie 2022.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. FLORIN

    marți, 26.10.2021 at 20:55

    de ce nu dati bani asia pensionariilor ba profitori de votu ce santeti???? bai iresponsabililor sant atatea famili care au noveoie de ajutor si voi nemernicilor va bateti joc de aceste famili , faceti chefuri pe bani prostiilor ce vau votat , rusine nemernicilor

  2. Ss

    marți, 26.10.2021 at 23:57

    Cica e criza in Romania….Sa fim seriosi !!!

  3. Clara

    miercuri, 27.10.2021 at 06:44

    Sper ca si Alba Iulia orașul se va pregăti de sărbătoare…..anul trecut arată tare sărăcăcios fata de alți ani….fata de alte orașe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax