Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atmosferă de suspans la sediile partidelor din Alba. Vezi cu ce îşi ocupă timpul oamenii politici în aşteptarea rezultatelor

Publicat

Relaxare, voie bună şi încredere că vor obține Puterea. Cam aşa se poate caracteriza atmosfera la sediile partidelor din Alba Iulia. În așteptarea „marilor concluzii” ale alegerilor locale și pentru a vedea exact cu ce își ocupă timpul oamenii, la partide, am făcut o vizită prin birourile acestora. Iată care era atmosfera, cu câteva ore înainte de închiderea secțiilor de votare.

În sediul PDL, în jurul orei 17.00, prezenţa prin birouri era destul de scăzută, însă puținii membri de partid sau susținători mențineau voia bună. Acest lucru s-a văzut prin faptul că aceştia nu vorbeau despre politică, așa cum ar fi fost de așteptat, ci, mai de degrabă, despre plăcintele cu care tocmai îşi astâmpăraseră „fluturii” din stomac. Democrat-liberalii păreau bine dispuşi și optimiști, arătau o mare încredere că vor câştiga, fără probleme, alegerile locale. Aceștia au anunțat că la ora 8.00 vor sosi şi restul membrilor, pentru a-şi susţine candidaţii, în clipele în care, după închiderea secţiilor de votare, va începe numărătoarea paralelă, moment de mare tensiune pentru toți.

În sediul PNL, atmosfera nu era la fel de relaxată. Biroul judeţean era complet gol, pe când în cel municipal se muncea din greu. “Ne bucurăm de o prezenţă bună la vot, noi credem că va fi o prezenţă mai bună decât la ultimele alegeri locale din 2008, poate chiar şi decât la primul tur de la alegerile prezidenţiale, care au fost un record pentru anii 2000, ca să zic aşa. Bătălia este foarte strânsă, asta este tot ce vă pot spune. Este posibil orice rezultat, sunt convins că albaiulienii vor avea înţelepciunea şi bunăvoinţa să iasă la vot”, a declarat Gabriel Pleşa, preşedintele PNL Alba Iulia.

Și la sediul celuilalt partid al Uniunii Social Liberale se muncea cu spor, PSD, iar cei prezenţi erau foarte încrezători şi voioşi. În acest spirit de bună dispoziție, aceștia spuneau că „PDL-ul nu mişcă în front”, în semn de încredere că aceia care vor câștiga alegerile vor fi, în final, social-liberalii.

Dacă membrii celor trei partide erau deja la sedii, în birourile PNŢCD şi UNPR uşile erau închise.

[nggallery id=342]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax