Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Atmosferă HOT la deschiderea VIP Club Caffe

Publicat

Albaiulienii dornici de distracție au posibilitatea să aleagă un nou local, vizavi de Hotelul „Transilvania” din centru, în fostul „club al tineretului”. Inaugurat vineri, înainte de miezul nopții, cel mai nou club din Alba Iulia, VIP Club Caffe ţinteşte un public select, care ştie să se distreze.

Încă de la debut, noua locație de distracție a fost atractivă, când peste 50 de albaiulieni și-au petrecut seara într-un mod „VIP”. Dacă DJ Andy, din Alba Iulia a început seara, aceasta a fost continuată de către Ady Flame, unul dintre barmanii Clubului „Bamboo”, din București. Nu doar barmanul a fost trecut la capitolul „surprize”. Două animatoare „fierbinți”, sosite din Cluj special pentru acest debut incendiar au ridicat pulsul celor prezenți, în vreme ce și reprezentantele sexului frumos au avut parte de o surpriză, când Daniel Groza a oferit un dans alături de cele două animatoare.

Un alt motiv ce i-a ținut pe petrecăreți în club au fost cele  peste 150 de shot-uri oferite gratuit de către organizatori, clienților. ”Acest club va oferi albaiulienilor o alternativă plăcută de a-și petrece timpul liber. Vom încerca mereu să ne surprindem clienții, într-un mod plăcut, desigur. În această seară, au fost animatoare din Clubul <Obsession> și barman din <Bamboo>, iar săptămâna viitoare vom avea și o bătaie în ciocolată”, a spus patronul „VIP Club Caffe”, Sergiu Dandu.

Programul locației de distracție va fi împărțit în funcție de zile. Pe timp de zi, „VIP Club Caffe” se transformă într-o cafenea, în vreme ce seara vor avea loc adevărate party-uri. În fiecare zi de marți, organizatorii promit să facă o seară studențească. Noutatea cu care vine acest club este dată de faptul că, în fiecare marți, petrecerea va avea o altă temă. În fiecare joi vor fi seri retro, în care muzica românească, va încânta audiența. Sfârșitul de săptămână aduce și karaoke în acest local, astfel că, vinerea, cei care au talent la cântat se pot întrece în „VIP Club Caffe”. Sâmbăta va fi seara tradițională de party, fără o temă aleasă.

Pentru că vineri a fost prima seară, taxa de intrare a fost de 10 lei, dar, în general, organizatorii au mărturisit că nu vor impune taxă de intrare și nici consumație obligatorie la masă.

[nggallery id=23]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax