Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au ajuns la spital după ce au intrat cu mașina într-un stâlp, la Oarda de Jos. O tânără de 26 de ani și fiul ei de 4 ani au suferit leziuni

Publicat

pol

O tânără în vârstă de 26 de ani din Aba Iulia și fiul ei de 4 ani au ajuns la spital după ce au intrat cu mașina într-un stâlp. Accidentul s-a produs joi, pe strada Biruinței din Oarda de Jos.

Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată, joi la ora 12.00, de către personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență Alba, despre faptul că la Secția Primiri Urgențe s-a prezentat o tânără care a declarat faptul că a fost victima unui accident rutier produs pe raza municipiului Alba Iulia.

Din primele verificări efectuate poliţiştii au stabilit că joi,  în jurul orei 11.40, victima, Carmen A.G. de 26 de ani, din municipiul Alba Iulia, jîn timp ce conducea un autoturism pe strada Biruinţei din municipiul Alba Iulia, localitatea Oarda de jos, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare.

În urma producerii accidentului, Carmen A.G. şi fiul acesteia, în vârstă de 4 ani, aflat în autoturism au suferit leziuni corporale uşoare, motiv pentru care s-au deplasat la Spitalul Județean Alba, pentru acordare de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați in spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o valoare de 0, 00mg/l alcool pur în aerul expirat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax