Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Au apărut primele gropi pe podul de peste râul Mureş. Investiţia finalizată de opt luni ar avea garanţie 5 ani

Publicat

Reabilitarea podului de peste râul Mureş de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeş, investiţie de peste 6 milioane de lei, finalizată la începutul lunii noiembrie 2010 se alătură proiectelor făcute doar de mântuială. În ciuda faptului că termenul de garanţie al lucrării este de 5 ani, la opt luni de la redeschiderea circulaţiei pe pod, primele gropi au început să apară.

Mai mulţi şoferi ne-au semnalat faptul că deplasarea pe acest tronson de drum începe să fie afectată din cauza micilor cratere care s-au ivit pe pod, imediat după primele ploi de vară. Aceştia reclamă faptul că interminabilele blocaje în trafic cauzate de închiderea podului, costisitorul pasaj de pontoane şi timpul pierdut pe rutele ocolitoare a fost inutil, deoarece cât de curând se va reveni la situaţia anterioară: şi mai mulţi bani din buzunarele albaiulienilor pentru reparaţii la maşini.

Nervii şoferilor sunt întinşi în această perioadă şi din cauza începerii lucrărilor la pasajul de cale ferată din Partoş. Aceştia trăiesc un deja-vu şi se tem ca şi această investiţie să nu se dovedească a fi la fel de inutilă. Alte nemulţumiri ale cetăţenilor vizează faptul că la pasajul de cale ferată firma contractată lucrează în regim de 8 ore, iar, după ora 16.00, nu mai este văzut pe şantier vreun muncitor. În acest ritm, lucrările vor dura o eternitate.

Reamintim că, în luna noiembrie 2010, podul de peste râul Mureş a fost redeschis circulaţiei, după 3 luni în care traficul în această zonă a fost un calvar. Doar costurile ridicării podului de pontoane s-au ridicat la suma de 4.360.000 de lei, iar, rând pe rând, diverşi politicieni au reclamat, la vremea respectivă, cheltuielile la care sunt supuşi navetiştii care sunt nevoiţi să ocolească distanţe considerabile pentru a ajunge la serviciu. Firma care a realizat lucrările este „Fulga” SRL Satu Mare, iar beneficiarul investiţiei este Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale.

Cetăţenii care deţin informaţii care pot constitui subiectul unei ştiri sunt invitaţi să ne scrie sugestiile la rubrica Ştirea ta pe Alba24.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. cititor

    miercuri, 03.08.2011 at 14:55

    voi nici acum nu ati inteles ca podul si implicit asfaltul de pe el nu apartine primariei ci a celor de la drumuri nationale??? eu inteleg ca e o moda in a baga vina pe primarie pentru orice nimic dar toate au si o limita . . .
    PS atentie la text ca se strecoara greseli !!!

    • alex Danila

      miercuri, 03.08.2011 at 17:22

      Are dreptate!Nu mai dati vina atata pe primarul nostru!

  2. nea Gicu

    miercuri, 03.08.2011 at 21:15

    Primarul ar putea lua atitudine,e doar orasul nostru,ne conduce!!Il doare in cot de calvarul si nervii soferilor!!

  3. Memo

    joi, 04.08.2011 at 07:58

    Oare de ce atunci cand este vorba de lucruri mai putin bine facute apar tot timpul scuze si transmiterea vinei catre altii in afara de cei care sunt pusi sa ne apere interesele? Oare nu primarul (personal sau prin aparatul de specialitate din institutia pe care o conduce si care e finantata din banii nostrii) cel care trebuie sa se asigure de bunul mers al urbei indiferent de sectorul de activitate?. Gurile laudacilor s-au transformat in gurile scuzacilor si eschivilor.

    • cititor

      joi, 04.08.2011 at 12:06

      ma gura bogata . . . tu daca vi la mine in curte asa din senin iti dau in cap pentru ca esti pe proprietate privata !! pricepi?? asa e si aici. Avem LEGI daca ai auzit de asa ceva prin care primaria nu are dreptul sa intervina pe drumurile care nu le are in administrare. Tie nu ti se pare normal asa? Fiecare raspunde de ce are sub administrare. Nu faci pe desteptu asa cum crezi tu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax