Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Au apărut primele mărțișoare pe Bulevardul Transilvaniei și în fața Magazinului „Unirea”. Vezi oferta și prețurile

Publicat

După multe luni de frig și vreme mohorâtă, primăvara se afirmă, în sfârșit, din toate punctele de vedere. Și pentru ca sezonul în care natura revine cu totul la viață să fie întâmpinat așa cum ne-am obișnuit în fiecare an, comercianții de mărțișoare au început să își scoată tarabele începând de marți, 20 februarie, în locațiile bine cunoscute, pe Bulevardul Transilvaniei și în fața Magazinului „Unirea”.

În prima zi, doar două tarabe au fost instalate pentru vânzare, de către două comerciante din Sebeș. Acestea au expus mărțișoare cu preţuri începând de la 1-2 lei, broșe la prețul de 5 lei, păpuși multicolore la 5 lei, mărțișoare din flori artificiale ambalate, de la 2 la 10 lei, piese decorative din ceramică, la 15 lei, dar și buchețele de flori naturale: ghiocei la 1 leu, zambile la 2 lei, dalii la 6 lei, flori în ghiveci la 10-15 lei.

La Primăria Municipiului Alba Iulia, 81 de comercianți au solicitat autorizație pentru a putea vinde micile simboluri ale primăverii. Autorizațiile sunt valabile în perioada 20 februarie – 8 martie.

Aşadar, cei mai nerăbdători cumpărători sunt așteptați în zilele următoare pentru a „testa” piața sau a-și satisface plăcerea de a dărui un mic simbol al primăverii.

Vedeți mai jos câteva imagini:

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax