Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au aprins foc la iarbă verde şi au ajuns să producă incendiu. Patru tineri din Aiud sunt cercetaţi pentru distrugere din culpă

Publicat

Patru tineri din Aiud sunt cercetaţi de poliţişti, pentru provocarea unui incendiu, după ce au lăsat nesupravegheat un foc, în timp ce se aflau la iarbă verde. Focul s-a extins, iar două grajduri din satul Valea Făgetului, lângă Rîmeţ au fost distruse în incendiu. Pagubele au fost estimate la suma de 8.000 de lei.

Incendiul a fost semnalat duminică, la ora 16.00, la un adăpost de animale proprietatea lui P.V., în locul numit “Şindrilar” de pe raza satului Valea Făgetului. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, însă focul s-a extins repede şi a mistuit două adăposturi de animale construite din lemn şi acoperite cu paie în totalitate (50 mp) şi 2 căpiţe de fân. Pagubele produse se ridică la circa 8.000 lei.

În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că acesta a fost provocat de un foc lăsat nesupravegheat, în condiţii de vânt. Anexa locuinţei a ars în totalitate, iar pagubele au fost estimate la 8.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, toţi din municipiul Aiud, suspecţi de provocarea incendiului, care, în timp ce se aflau la iarbă verde, au făcut un foc pe care l-au lăsat nesupravegheat.

Faţă de cei patru tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere din culpă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax