Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au aruncat cu pietre spre maşinile care circulau pe autostradă, între Sebeş şi Sibiu: Trei tineri din Răhău, cercetaţi după ce au spart parbrizele de la 5 camioane

Publicat

trafic autostrada Trei tineri din Răhău, unul dintre ei minor, s-au ales cu dosar penal după ce au aruncat cu pietre spre maşinile ce circulau pe autostradă, între Sebeş şi Sibiu. După isprava tinerilor, au fost distruse parbrizele de la cinci camioane.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii din Sebeş au identificat trei tineri din comuna Răhău, ca persoane bănuite de comiterea unor fapte de distrugere, în legătură cu care poliţia a fost sesizată în noaptea de 4/5 iunie, de către participanţi la traficul rutier, pe autostrada A1, între Sebeş şi Sibiu.

La data de 17 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat pe trei tineri din localitatea Răhău, doi cu vârsta de 18 ani şi unul de 16 ani, ca persoane bănuite de comiterea unor fapte de distrugere.

În 5 iunie, noaptea, în jurul orei 2.30, în timp ce se aflau în apropierea autostrăzii A1, la kilometrul 301, au aruncat cu pietre înspre autoturismele ce circulau pe autostradă şi au distrus parbrizele unui număr de cinci camioane.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracțiunilor de „distrugere”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax