Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au bătut un bărbat pe stradă și i-au distrus telefonul mobil. Doi tineri din comuna Cut, REȚINUȚI de polițiști

Publicat

Doi tineri de 25 și 27 de ani din comuna Cut au fost reținuți de polițiști după ce l-au bătut pe un bărbat pe stradă și i-au distrus telefonul mobil.  

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 februarie 2024, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri de 25 și 27 de ani, din comuna Cut, județul Alba, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 15 februarie 2024, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu un bărbat de 40 de ani, din comuna Cut, l-ar fi agrest, pe stradă, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare ar fi nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medico-legale.

În același context, cei doi agresori ar fi distrus telefonul mobil al victimei, în valoare de 1.500 de lei.

Cei doi tineri reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax