Connect with us
Publicitate

ABRUD

Au condus autovehicule fără a avea permis. Bărbaţi din Pianu şi Abrud, cercetaţi de poliţişti

actiune Politia verificare trafic

Publicat

Un tânăr din Pianu şi un bărbat din Abrud sunt cercetaţi de poliţie după ce au condus autovehicule, cu permisul suspendat sau fără a-l fi deţinut vreodată.

Potrivit IPJ Alba, în 18 martie, în jurul orei 3.45, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din localitatea Pianu, în timp ce conducea un autoturism prin comună, având permisul de conducere suspendat. Faţă de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat.

Vineri, 16 martie, în jurul orei 10.20, poliţiştii din Abrud l-au depistat pe un bărbat de 57 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un tractor, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tractorul condus de bărbat şi remorca ataşată acestuia, nu sunt înmatriculate sau înregistrate. Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate