Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au condus sub influența alcoolului sau fără permis. Bărbați din Alba Iulia, Săsciori, Cetatea de Baltă și Arad, cu dosare penale

Publicat

Patru bărbați din Alba Iulia, Săsciori, Cetatea de Baltă și județul Arad s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși de polițiștii din Alba în timp ce conduceau fără permis, cu permisul suspendat sau sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 ianuarie 2020, în jurul orei 08,30, polițiștii din Cetatea de Baltă l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Tătârlaua, având permisul de conducere suspendat.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal.

La data de 23 ianuarie 2020, în jurul orei 21,30 poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acționau pe raza localității Lopadea Nouă, l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 23 ianuarie 2020, în jurul orei 20,20, polițiștii rutieri din Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Petrești, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 24 ianuarie 2020, în jurul orei 17,20, polițiștii Serviciului Rutier l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu din Aiud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoare de 0,76 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax