Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au crescut pagubele înregistrate după catastrofe naturale. Ce despăgubiri au fost acordate în România după inundaţii

Publicat

inundatii rauri În urma catastrofelor naturale, pagubele la nivel mondial au crescut cu 38% în prima jumătate a acestui an. Potrivit statisticilor, au ajuns la 71 de miliarde de dolari.

Din datele firmei elveţiene Swiss Re, numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa din cauza dezastrelor s-a înjumătăţit, de la 12.000 în prima jumătate a anului trecut, la 6.000 anul acesta.

În România, o statistică a oferit PAID. Despăgubirile acordate prin poliţele obligatorii de asigurare a locuinţelor s-au ridicat luna trecută la 128.000 de lei.

Cele mai multe dosare au fost pentru acoperirea pagubelor provocate de inundații. La sfârşitul lunii iulie, mai puţin de 20% dintre locuinţele din România erau asigurate în caz de dezastru natural.

Reamintim că Japonia a fost lovită de două cutremure, Canada a fost afectată de incendii de vegetaţie, Europa de inundaţii, iar Statele Unite de furtuni puternice.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax