Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au distrus mai multe aparate electronice aflate într-o sală de jocuri de noroc din Sebeș. Doi bărbați din oraș, cu dosar penal

Publicat

jocuri de noroc

Doi bărbați din Sebeș s-au ales cu dosar penal după ce au distrus ecranele unor aparate electronice aflate într-o sală de jocuri din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigații criminale din Sebeș i-au depistat de doi bărbații din Sebeș, ca persoane bănuite de distrugerea mai multor bunuri dintr-o sală de jocuri de noroc din municipiu.

La data de 29 august 2018, poliţiştii de investigații criminale din Sebeș i-au identificat pe doi bărbați, de 47 şi 54 de ani, din municipiul Sebeș, ca persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de distrugere.

Se pare că, în seara zilei de 28 august, în timp ce se aflau într-o sală de jocuri de noroc din Sebeş, ar fi distrus ecranele unor aparate electronice, după care ar fi părăsit sala de jocuri, încercând să scape de răspundere.

Pe numele celor doi bărbați, poliţiştii au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax