Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au fost aleşi câştigătorii concursului şcolar cu tematică ecologică şi de turism „Pro-Natura 2011” din Alba

Publicat

Juriul concursului „Pro-Natura 2011” a desemnat recent câştigătorii competiţiei desfăşurate pe parcursul acestui an. Concursul şcolar este unul complex, cu tematică ecologică şi de turism, fiind conceput ca o legătură între generaţii şi categorii sociale care promovează conştientizarea şi sensibilizarea tinerilor pentru un mediu înconjurător curat.

La categoria „Şcoli”, locul I a fost acordat Grupului şcolar „Dr. Lazăr Chirilă”, locul II a fost ocupat de Şcoala cu clasele I-VIII din Vinţu de Jos, iar locul III a fost câştigat de Şcoala cu clasele I-VIII „Nicodim Ganea”, din Bistra.

Câştigătorii locului I, la categoria „Liceu”, au fost şi la această ediţie elevii Grupului şcolar „Corneliu Medrea” din Zlatna. Pe locul II, s-au situat cei de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, iar locul III a fost acordat Colegiului Economic „Dionisie Pop Marţian” din Alba Iulia. De asemenea, a fost acordată şi o menţiune, Grupului şcolar „Dr. Lazăr Chirilă”, din Baia de Arieş.

Cu această ocazie, în holul Consiliului Judeţean Alba a fost amenajată o expoziţie cu fotografii şi descrierea proiectelor şi acţiunilor desfăşurate de şcolile câştigătoare.

În cadrul acestui proiect au fost derulate până în prezent acţiuni de ecologizare, plantare de puieţi şi drumeţii ecologice. Concursul s-a aflat la cea de-a cincea ediţie şi a fost organizat de Consiliul Judeţean Alba, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Andra TOTH

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax