Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au fost aprobați indicatorii de construire ai Spitalului Pediatric Monobloc din Cluj, prima unitate ridicată de la zero, după 1989

Publicat

Consiliul Județean Cluj a aprobat indicatorii de construire ai Spitalului Pediatric Monobloc de la Cluj. Și pacienții din Alba, dar și din zonele limitrofe, vor putea apela la acest spital. 

Aceasta este prima unitate medicală pentru copii în sistem integrat construită de la zero, după 1989 de către o autoritate publică.

Consilierii județeni au aprobat, în cadrul ședinței de miercuri, indicatorii tehnico-economici ai Spitalului Pediatric Monobloc de la Cluj.

„Această prioritate absolută a forului administrativ județean avansează în ritm susținut, dorința noastră fiind aceea de a demara, într-un timp cât mai scurt, licitația de execuție a lucrărilor.

Spitalul Monobloc de Copii este cel mai important proiect al Clujului, în domeniul sănătății, deservind pacienți din întreaga țară”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, citat de Cluj24.ro.

Acesta a mai precizat că 60% dintre beneficiarii Spitalului de Copii nu sunt din Cluj, ci din alte județe. Mai mult, a spus președintele CJ Cluj, spitalul își desfășoară acum activitatea în 14 locații și că acest lucru e imporpriu.

Costurile sunt estimate la aproximativ 400 de milioane de euro.

Foto: CJ Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax