Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au fost puse în vânzare biletele pentru spectacolele de la Festivalul Internaţional de Teatru ”Poveşti”. De unde pot fi cumpărate şi cât costă

Publicat

festival teatru povesti

Casele de bilete și abonamente pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, ediția a VIII-a, ce se desfăşorară în perioada 2-6 octombrie 2013 au fost deschise de miercuri. Biletele se vând la casieria Teatrului de Păpuși „Prichindel” și la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

De asemenea, începând cu ziua de miercuri, 25 septembrie 2013, biletele se vor vinde și în Cetatea Alba Iuliei, la parterul clădirii Consiliului Județean Alba, pe partea stângă după Poarta a III-a (str. Mihai Viteazu, nr. 11).

Prețul unui bilet este de 10 lei, excepție făcând biletele pentru spectacolul Absolut!, care costă 15 lei. De asemenea, abonamentul (care oferă acces la toate spectacolele din festival, excepție făcând spectacolul Absolut!) costă 100 lei.

La începutul lunii octombrie, Alba Iulia va deveni, pentru a opta oară, scena Festivalului Internațional de Teatru „Povești”. În prefața festivalului, ce va avea loc în 22, 23 și 24 septembrie la Alba Iulia, Blaj și Sebeș, invitata specială, Rodica Popescu Bitănescu, își va lansa cartea Triunghiul Femeilor și va prezenta o piesă în regie proprie, Cinci Femei de Tranziție. Spectacole pentru copii, pentru tineri și adulți, teatru de stradă, expoziții de schițe scenografice, de costume, o discuție liberă despre teatru și film cu Maia Morgenstern, concerte 7th Flower și Ozana Barabancea & Band sunt doar câteva dintre evenimentele ce fac parte din festival.

Vezi AICI programul spectacolelor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax