Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au fost selectate nouă oferte de manuale școlare pentru clasele I și a II-a. Discipline pentru care nu au fost făcute propuneri de licitație

Publicat

elevi

Ministerul Educației Naționale a comunicat, luni, rezultatele finale ale evaluării ofertelor de proiecte de manuale școlare pentru clasele I și a II-a. Au fost selectate 9 oferte pentru disciplinele Matematică, Limba Engleză și Comunicare în limba română și maghiară. Nu au fost selectate oferte pentru Comunicare în limba română pentru minorități clasa I, Comunicare în limba română pentru minorități clasa a II-a, Comunicare în limba maternă maghiară clasa a II-a, Limba modernă clasa I (limba germană), Limba modernă clasa a II-a (limba engleză, limba franceză, limba spaniolă, limba germană, limba italiană), Religie clasa I și Religie clasa a II-a.

Dintre proiectele depuse de cei 21 de participanți la procedura de licitație — individual sau în asociere — au fost selectate 9 oferte. Printre acestea se numără „Comunicare în limba română clasa I”—SC CD Press SRL_OF_1, „Comunicare în limba maternă maghiară clasa I”—Editura Corvin Deva, „Comunicare în limba română clasa a II-a”—SC CD Press SRL, „Matematică și explorarea mediului clasa I”—SC CD Press SRL, Grup Media Litera SRL+ Grup Editorial Litera SRL+SC Siveco România SA, „Matematică și explorarea mediului clasa a II-a”—SC CD Press SRL, „Limba modernă clasa I — limba engleză”—SC Edu Soft Marketing Srl + SC Cromatic Tipo SRL.

MEN informează că pentru disciplinele Comunicare în limba română pentru minorități clasa I, Comunicare în limba română pentru minorități clasa a II-a, Comunicare în limba maternă maghiară clasa a II-a, Limba modernă clasa I (limba germană), Limba modernă clasa a II-a (limba engleză, limba franceză, limba spaniolă, limba germană, limba italiană), Religie clasa I și Religie clasa a II-a, nu au fost selectate oferte.

Ministerul va organiza o nouă procedură de achiziții pentru loturile pentru care nu s-au depus oferte și pentru loturile pentru care nu există încă oferte câștigătoare.

Din momentul comunicării rezultatelor, participanții pot depune contestații, timp de 10 zile. Acordurile-cadru cu ofertanții selectați urmează să fie semnate după 11 zile de la comunicarea rezultatelor procedurii. Contractarea se va realiza după ce se vor centraliza comenzile de manuale făcute de unitățile de învățământ, se mai arată în comunicat.

foto: arhivă

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax