Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat 130 litri de motorină, din rezervoarele unor camioane. Doi tineri din comuna Cut, cu dosare penale

Publicat

contor furt motorina Doi tineri din comuna Cut s-au ales cu dosar penal pentru furt calificat. Aceștia au sustras 130 litri de motorină din rezervoarele a două camioane parcate în comună, pe care au depozitat-o la locuința unei cunoștințe din aceeași localitate. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Poliţiştii din Cut i-au identificat pe doi tineri din comună ca persoane bănuite de comiterea unui furt de combustibil, faptă prin care au cauzat o pagubă de peste 600 de lei. Prejudiciul a fost recuperat integral, iar faţă de cei doi tineri a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, transmite IPJ Alba.

La data de 6 septembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Cut i-au identificat pe S.A.V., de 17 ani, şi B.I.B., de 24 de ani, ambii din comuna Cut, ca persoane bănuite de comiterea unui furt de combustibil, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi la data de 4 august.

În noaptea de 3/4 august, în jurul orei 00.30, cei doi tineri au forţat buşoanele rezervoarelor a două camioane parcate pe o stradă din Cut şi au sustras 130 de litri de motorină pe care au depozitat-o la locuinţa unei cunoştinţe din aceeaşi comună, potrivit IPJ Alba.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar faţă de cei doi tineri a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax