Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat 150 de lei din dulapul unui bătrân din Gârbova de Jos, după ce s-au întors de la discotecă. Doi tineri cercetaţi de poliţişti

Publicat

Principalii suspecţi de comiterea unui furt dintr-o locuinţă din Gârbova de Jos, în noaptea de joi spre vineri, au fost identificați de polițiști. Este vorba despre doi tineri din Aiud și Stremț care au furat din dulapul unei locuințe 150 de lei.

Polițiștii din Aiud i-au identificat, vineri, pe cei doi băiţși, care, după ce au fost la o discotecă în Gârbova de Jos, în drum spre casă, au escaladat gardul locuinţei unui bărbat de 83 de ani, din Gârbova de Jos, au pătruns prin efracţie în locuinţă, iar dintr-un dulap au sustras suma de 150 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului. Faţă de, P.R.I., de 18 ani, din Aiud și un minor în vârstă de 16 ani, din comuna Stremţ, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax