Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat 1,8 tone de struguri dintr-o fermă viticolă din Blaj. Şase bărbaţi cercetaţi de poliţişti, după ce au fost prinşi în flagrant

Publicat

struguri Şase bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Blaj după ce aceştia au fost prinşi pe un drum din zona Petrisat în timp ce transportau 30 de saci cu 1,8 tone de struguri furaţi de pe o plantaţie viticolă.

Poliţiştii de ordine publică din Blaj, în timp ce desfășurau activităţi specifice pentru prevenirea şi combaterea furturilor de produse agricole de pe câmp, au depistat, joi dimineaţa, la ora 6.30, şase persoane din municipiu care au sustras, dintr-o fermă viticolă, cantitatea de 1.800 de kilograme de struguri.

Este vorba de şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 39 de ani, care au fost prinşi în flagrant, pe drumul ce face legătura dintre plantaţia unei ferme viticole şi localitatea Petrisat, în timp ce transportau, cu o autospecială, 30 de saci cu struguri sustraşi din fermă.

Întreaga cantitate de struguri a fost restituită reprezentanţilor societăţii păgubite, iar pe numele celor şase bărbaţi a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax