Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat 4.500 de lei din maşina unui bărbat, la Aiud. Doi tineri, reţinuţi de Poliţie

Publicat

bani

Doi tineri din Aiud, care au profitat de neatenţia unui cetăţean şi i-au sustras banii lăsaţi în maşină, au fost reţinuţi de Poliţie. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Potrivit IPJ Alba, în 6 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi tineri, de 16 şi 30 de ani din municipiul Aiud, care sunt bănuiţi de comitere unei infracțiuni de furt.

În timp ce se aflau în zona unei livezi situată în extravilanul municipiului Aiud, ar fi profitat de neatenţia unui cetăţean şi i-ar fi sustras din autoturismul lăsat neasigurat, o borsetă în care era suma de 4.500 de lei.

Ulterior, cei doi tineri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud care a dispus cercetarea lor sub control judiciar.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit păgubitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax