Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat 50 de oi de la un localnic din Laz. Un bărbat din Jina şi o tânără din Săsciori, REŢINUŢI

Publicat

Două persoane au fost reţinute de poliţiştii din Sebeş, fiind cercetate pentru furtul unei turme de oi, de la un localnic din comuna Săsciori. 44 din cele 50 de oi furate au fost recuperate şi restituite proprietarului.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 8 noiembrie, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 46 de ani, din comuna Jina, judeţul Sibiu şi faţă de o femeie de 27 de ani, din comuna Săsciori. Sunt bănuiţi că au furat 50 de oi, în valoare de 15.000 de lei, care păşteau în grădina unui cetăţean din localitatea Laz, comuna Săsciori.

În noaptea de 25/26 octombrie, cei doi ar fi profitat de faptul că oile au fost lăsate nesupravegheate, în grădina unei locuinţe din Laz, ar fi deschis poarta neasigurată şi ar fi condus animalele, pe câmp, până la o stână din comuna Jina.

În urma activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice 44 dintre animalele sustrase, acestea fiind preluate de către stăpânul lor.

Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax