Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat aproape 150 de telefoane mobile şi tablete dintr-un magazin din Alba Iulia. Doi suspecţi din Galaţi, REŢINUŢI după percheziţii

Publicat

arestat, catuse Un tânăr şi o minoră din judeţul Galaţi au fost reţinuţi de poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia, fiind suspecţi în cazul unui furt la un magazin din oraş, de unde au fost sustrase 125 de telefoane mobile şi 17 tablete. Prejudiciul, în valoarea de 40.000 de lei, a fost recuperat parţial de oamenii legii, în urma unor percheziţii la Galaţi.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile şi tablete, dintr-un magazin specializat din municipiul Alba Iulia, prin care s-a cauzat un prejudiciu de aproximativ 40.000 lei. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au organizat două percheziţii în judeţul Galaţi. Două din cele trei persoane suspecte au fost reţinute.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 1/2 ianuarie 2015, G.M.C., de 36 de ani din localitatea Tămăoani, judeţul Galaţi, împreună cu B.N., de 27 de ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi şi o minoră în vârstă de 17 ani, din Tudor Vladimirescu, judeţul Galaţi, au pătruns prin efracție într-un magazin specializat din Alba Iulia şi au sustras 125 de telefoane mobile şi 17 tablete a căror valoare a fost estimată la 40.000 lei.

Pentru obţinerea de probe utile anchetei, joi, poliţiştii din Alba Iulia au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost recuperate 31 de telefoane mobile care se pare că au fost sustrase de bănuiţi, din magazinul din Alba Iulia.

Poliţiştii i-au identificat pe B.N. şi pe minora bănuită în cauză, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde au fost audiaţi şi reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În continuare sunt efectuate cercetări pentru depistarea lui G.M.C. precum şi a eventualilor complici la comiterea furtului, dar şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale a persoanelor bănuite şi recuperarea prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax