Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat bagajele unor turişti bulgari, dintr-o maşina parcată pe A1, în zona Pianu. Hoţii, doi tineri din Argeş, prinşi de poliţişti cu ajutorul unui şofer de TIR

Publicat

autostrada orastie sibiu Doi tineri, unul dintre ei minor, din judeţul Argeş, sunt cercetaţi pentru furt după ce au sustras bagajele unor turişti bulgari care se odihneau în maşină, într-o parcare de pe Autostrada A1, în zona Pianu, din judeţul Alba. Au luat din autoturism două genţi cu acte, carduri şi bunuri personale şi au fugit cu o maşină, însă au fost observaţi de şoferul unui TIR, care i-a reclamat la poliţie şi a ajutat la prinderea lor. Au fost identificaţi la Tălmaciu, iar bunurile au fost recuperate. Turiştii nu au reclamat furtul şi şi-au continuat drumul spre casă, însă poliţiştii le-au returnat bagajele.

Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş îi cercetează pe doi tineri din judeţul Argeş care sunt bănuiţi de comiterea unui furt dintr-un autoturism ce se afla în parcarea autostrăzii A1, pe raza comunei Pianu. Prejudiciul a fost recuperat integral.

Marţi dimineaţa, în jurul orei 7.45, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un bărbat de 50 de ani, din judeţul Argeş, şofer al unui TIR ce se afla în parcarea autostrăzii, cu privire la faptul că, dintr-un autoturism aflat în parcare, doi indivizi au sustras bunuri după care au plecat cu o maşină.

Apelantul a reușit să reţină numărul de înmatriculare al autoturismului cu care se deplasau suspecţii şi a oferit indicii utile poliţiştilor, astfel că maşina a fost identificată în trafic şi oprită de către poliţiştii rutieri din judeţul Sibiu, pe raza localităţii Tălmaciu.

C.V. (18 ani), împreună cu S.R. (16 ani), ambii din comuna Merişani, judeţul Argeş, au sustras două genţi dintr-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, ce se afla în parcarea de pe autostrada A1, pe raza localităţii Pianu, sensul Deva – Sebeş.

Se pare că ocupanţii autoturismului se odihneau, iar uşile acestuia nu erau asigurate. Tinerii au sustras două genți în care se afla o tabletă, mai multe acte de identitate, carduri, documente și bunuri personale, în valoare de 2.000 de lei.

Păgubiţii nu au sesizat poliţia şi şi-au continuat drumul spre Bulgaria, în după amiaza aceleiaşi zile ajungând în ţara natală.

Poliţiştii au reuşit să recupereze toate bunurile sustrase de către cei doi tineri, cu ajutorul documentelor găsite au identificat victima, iar, prin intermediul poliţiştilor din Punctul de Contact Giurgiu, aceasta a fost anunţată. Miercuri, bunurile sustrase i-au fost restituite.

Faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax