Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat bani dintr-o casă în timp ce proprietara era la biserică. Trei femei din Cluj și Mureș, cu dosar penal în Alba

Publicat

Trei femei din județele Mureș și Cluj sunt cercetate de polițiștii din Aiud pentru furt calificat. Acestea au fost prinse în flagrant delict după ce au sustras suma de 1.250 de lei din locuința unei persoane din Poiana Aiudului. Cele trei femei au profitat de faptul că victima, pe perioada cât la lipsit de acasă, a lăsat cheia sub preş.

Potrivit IPJ Alba, duminică, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au fost sesizaţi, prin 112, de către o femeie de 73 de ani, din Poiana Aiudului, cu privire la faptul că, pe perioada cât a fost plecată la biserică, din locuinţa sa a fost sustrasă suma de 1.250 de lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare, iar la scurt timp, pe raza localităţii Livezile, au depistat trei femei, de 20, 41 şi 55 de ani, prima din Târgu Mureş, iar celelalte două din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, asupra cărora a fost găsită suma de 1.250 lei, provenită din furt.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că cele trei femei ar fi profitat de faptul că victima şi-a lăsat cheia de la locuinţă sub un preş, ar fi pătruns în locuinţă şi ar fi sustras banii.

Prejudiciul a fost restituit păgubitei, iar faţă de cele trei femei, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale furturilor din locuinţă, poliţia vă recomandă:

  • Verificaţi la plecarea de acasă dacă aţi luat toate măsurile de siguranţă a locuinţei – geamuri închise, uşi încuiate;

  • Nu lăsaţi cheia de la uşa de acces în locuinţă în locuri uşor accesibile (sub preş, în cutia de scrisori, ghivece cu flori) deoarece hoţii speculează asemenea obiceiuri.

  • Dacă observaţi că cineva dă târcoale casei sau încearcă să pătrundă în locuinţă, sunaţi imediat la Poliţie .

  • Dacă la uşa voastră se prezintă comercianţi ambulanţi, care vă oferă sau se arată interesaţi să cumpere diferite obiecte, sub nici o formă nu le permiteţi accesul în locuinţă!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax