Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat bani, țigări, băuturi și produse electronice dintr-un local din Alba Iulia. Trei tineri, cercetați de polițiști

Publicat

furt magazin alcool

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat, cu operativitate, 3 persoane bănuite de săvârşirea unui furt din incinta unui local public din oraş. Prejudiciul a fost recuperat, în mare parte, iar cele 3 persoane au fost reţinute. În seara zilei de 19 august 2018, aceștia ar fi escaladat geamul unui local public situat pe B-dul 1 Decembrie din Alba Iulia şi ar fi sustras produse electronice, ţigări, băuturi alcoolice, bani şi alte bunuri.

La data de 20 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică, i-au identificat pe 3 tineri, cu vârste de 18, 19 şi 23 de ani, doi din Alba Iulia şi unul din Târnăveni, judeţul Mureş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt, cu un prejudiciu de 1.500 de lei, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa aceleiaşi zile.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze prejudiciul, în proporţie de 70 %.

Faţă de cei trei, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 21 august, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax