Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au furat doi baloți de lucernă în valoare de 500 de lei. Doi tineri din Berghin sunt cercetați de polițiști

Publicat

pol

Doi tineri din comuna Berghin sunt cercetați de oamenii legii după ce au furat de pe terenul unui cetățean doi baloți de lucernă, în valoare de 500 de lei, pe care i-au transportat cu o căruță. Prejudiciul a fost recuperat și restituit păgubitului.

Poliţiştii Postului de Poliţie Berghin i-au identificat, luni, pe principalii suspecţi de comiterea unui furt de lucernă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în după-amiaza aceleiaşi zile.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că M.I.M., de 18 ani, împreună cu C.M.T., de 22 de ani, ambii din comuna Berghin, au sustras doi baloţi de lucernă, în valoare de 500 de lei, de pe un teren agricol situat pe raza comunei, pe care i-au transportat cu ajutorul unei căruţe la un saivan de animale aparţinând unui cetăţean din aceeaşi comună.

Cu ocazia cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit persoanei păgubite, iar faţă de suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax