Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au furat elemente metalice în valoare de 350 lei. Doi tineri din Șibot, cercetați de polițiști

Publicat

pol

Doi tineri din comuna Șibot au fost depistați de polițiști, după ce au furat un motoferăstrău și mai multe elemente metalice dintr-o anexă gospodărească. Bunurile în valoare de 350 de lei au fost recuperate și înapoiate proprietarului. În prezent, tinerii sunt cercetați pentru furt calificat.

În 8 ianuarie, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au reușit identificarea principalilor suspecţi de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data 20 decembrie 2013.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în 18 decembrie, M.C., de 18 ani, din comuna Şibot, împreună cu un minor de 14 ani, din aceeaşi comună au pătruns în anexa unei locuinţe de unde au sustras un motoferăstrău şi mai multe elemente metalice, bunuri în valoare totală de 350 de lei.

În cadrul activităţilor de cercetare efectuate de poliţişti s-a reuşit identificarea şi recuperarea bunurilor sustrase, acestea fiind restituite păgubitului.

Pe numele celor doi suspecţi au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax