Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat motorină dintr-un camion parcat în Aiud. Trei tineri din comuna Bucerdea Grânoasă, prinşi în flagrant

Publicat

motorina

Trei tineri, doi dintre ei minori, din comuna Bucerdea Grânoasă, au fost prinşi în flagrant, în timp ce furau motorină dintr-un camion parcat, la Aiud. S-au ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 23.50, Politia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că a observat trei persoane care furau motorină din rezervorul unui camion parcat pe strada Gării din municipiu.

În zona respectivă s-a deplasat patrula de siguranţă publică precum şi o patrulă de jandarmi, care i-au depistat pe trei tineri, de 15, 17 şi 25 de ani, toţi din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce sustrăgeau motorină. Asupra lor a fost găsită cantitatea de 30 de litri de motorină, pe care reușiseră să o scoată din rezervorul camionului.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax