Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au furat motorină și material de construcții de pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda. Doi bărbați din Alba, cu dosar penal

Publicat

Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale pentru furt, respectiv tentativă de furt de pe șantierul Autostrăzii Sebeș-Turda. Au fost prinși în trafic, la Teiuș.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii din Teiuș au întocmit dosare de cercetare penală față de un bărbat de 42 de ani și față de un tânăr de 20 de ani, primul din comuna Săsciori, iar cel de-al doilea din Teiuș, care sunt bănuiți de furt, respectiv tentativă de furt.

Bărbatul din Săsciori ar fi sustras 15 litri de motorină, miercuri, din rezervorul unui utilaj aflat la un punct de lucru al autostrăzii Sebeș – Turda. În autoturismul acestuia au fost găsite mai multe canistre dar și 6 găleți în care era pietriș care se pare că fusese sustras de pe șantier.

În jurul orei 23.00, tânărul de 20 de ani ar fi încercat să sustragă, de pe șantier, țeavă din pvc dar a fost surprins de unul dintre paznici și a renunțat la activitatea infracțională, părăsind locul faptei cu o autoutilitară.

Polițiștii l-au identificat, în trafic, pe strada Clujului din Teiuș.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax