Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat obiecte metalice în valoare de 5.000 lei pentru a le da la fier vechi: Patru persoane din Baia de Arieș cercetate pentru furt calificat

Publicat

Patru persoane din Baia de Arieș sunt cercetate pentru furt calificat după ce au furat mai multe obiecte metalice pentru a le valorifica la fier vechi, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei.

În data de 11 decembrie 2013, polițiștii din Baia de Arieş au documentat activitatea infracţională a suspecţilor P.A. şi P.I.I., de 19 şi 24 de ani, doi fraţi din Baia de Arieş care împreună cu B.I.S. de 29 de ani şi Ţ.F., de 31 de ani, din Baia de Arieş, au sustras mai multe calorifere din fontă, în valoare de 4.000 de lei, din incinta unei societăţi comerciale din Baia de Arieş.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în nopțile de 4 şi 5 decembrie 2013, suspecţii au sustras caloriferele după ce le-au valorificat la un centru de preluare a deşeurilor metalice.

Cu ocazia cercetărilor efectuate poliţiştii au stabilit că P.A şi P.I.I., sunt suspecţi şi de comiterea furtului unor cuve metalice, în valoare de 1.000 de lei, din incinta unei alte societăţi comerciale din Baia de Arieş pe care le-au valorificat la un centru de preluare a fierului vechi din Baia de Arieş.

Pe numele suspecţilor au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax