Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat peste o mie de pachete de ţigări, din două magazine din Alba Iulia. Doi bărbaţi, cu dosar penal pentru prejudiciu de 15.000 de lei

Publicat

tigari de contrabanda Doi bărbaţi din Alba Iulia au fost reţinuţi de polişţi, fiind cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras din două magazine din oraş peste o mie de pachete de ţigări. Prejudiciul a fost estimate la valoarea de 15.000 de lei. Cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au documentat activitatea infracțională a lui B.D.M., de 38 de ani şi a lui A.S.N., de 21 de ani, ambii din Alba Iulia, care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat, transmite IPJ Alba.

În noaptea de 13/14 august 2014, au pătruns prin efracţie în două magazine situate pe strada Gheorghe Şincai din Alba Iulia şi au sustras, în total, 1.059 de pachete cu ţigări, prejudiciul reclamat de păgubiţi fiind de 15.000 de lei.

Joi, B.D.M. şi A.S.N. au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax