Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au furat piese din reţeaua de canalizare a unei firme din Blaj, estimate la 6.000 de lei. Patru bărbaţi s-au ales cu dosar penal

Publicat

pol

Patru bărbaţi din municipiul Blaj sun cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi distrugere, după ce au sustras piese din reţeaua de canalizare a unei societăţi comerciale din Blaj. Pagubele sunt estimate la valoare de 6.000 lei.

Poliţiştii din Blaj au reuşit să-i identifice pe principalii suspecţi în cazul unui furtul comis în 13 iunie, de către autori necunoscuţi de piese componente a unei reţele de canalizare aparţinând unei societăţi comerciale din municipiul Blaj.

Aceştia sunt  T.A. de 30 de ani, A.M. de 31 de ani, G.A. de 24 ani şi M.N. de 36 ani, toţi din Municipiul Blaj.

Prejudiciul cauzat societăţii comerciale, estimat la valoarea de 6.000 lei, a fost recuperat în proporţie de 70% şi restituit părţii vătămate.

Faţă de cei patru suspecţi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax