Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat scule electrice în valoare de 3.800 de lei, din anexa unei locuințe. Patru tineri din Baia de Arieș, cercetați de polițiști

Publicat

Patru tineri din Baia de Arieș au fost identificați de polițiști, marți, după ce au furat mai multe scule electrice din anexa unei locuințe din Sălciua. Prejudiciul se ridică la 3.800 de lei.

Poliţiştii din Baia de Arieş i-au identificat marți pe patru tineri, de 17 ani, 19 ani, 20 ani şi 21 de ani, toţi din Baia de Arieş, despre care există suspiciunea că sunt autorii unei infracțiuni de furt prin care s-a cauzat un prejudiciu de 3.800 lei.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 25 ianuarie – 5 februarie, pe timp de noapte, cei patru tineri au pătruns în anexa unei locuinţe din localitatea Sălciua, de unde au sustras un aparat de sudură, un compresor, o bormaşină electrică marca Bosch, un flex marca Bosch, o autofiletantă şi un motoferăstrău mecanic pe care l-au valorificat pe raza orașului Baia de Arieş, parte din ele fiind deja identificate de către poliţişti, urmând să fie restituite păgubitului.

Cercetările sunt continuate față de cei patru tineri, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax