Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat subansambluri metalice de pe autostrada Sebeş – Orăştie, la Tărtăria. Hoţii au fost prinşi la Geoagiu

Publicat

Doi bărbaţi din Orăştie şi Hunedoara sunt suspecţi principali în cazul unui furt de subansambluri metalice de pe şantierul de amenajare a tronsonului de autostradă Sebeş – Orăştie, zona Tărtăria. Cei doi au fost prinşi de poliţişti la Geoagiu, în timp ce se deplasau cu un autoturism.

Marţi, la ora 4.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la comiterea unui furt de bunuri metalice, pe raza localităţii Tărtăria,  de pe tronsonul de autostradă Sebeş – Orăştie, aflat în construcţie, precizându-se că este posibil ca autorii să se deplaseze cu un autoturism către localitatea Geoagiu.

În cooperare cu jandarmii din cadrul Postului Geoagiu Băi, poliţiştii au reușit identificarea și oprirea în trafic, pe raza localității Geoagiu, a autovehiculului suspect.

La controlul efectuat, în autoturism au fost găsite mai multe subansambluri metalice și au fost identificați principalii suspecți, Vasile M. (37 ani), domiciliat în municipiul Orăştie şi Dumitru C. (33 ani), domiciliat în oraşul Geoagiu, iar în cauză polițiștii Postului de Poliție Săliștea continuă cercetările față de cei doi suspecți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Prejudiciul a fost estimat la 1.000 lei, iar bunurile sustrase și găsite în autoturism au fost recuperate în totalitate și predate părții vătămate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax