Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat țeavă de cupru și o baterie pentru chiuvetă dintr-un imobil aflat în construcție. Doi tineri din Alba Iulia, cercetați de polițiști

Publicat

pol

Doi tineri din Alba Iulia, dintre care un minor, au pătruns în noaptea de miercuri spre joi într-un imobil din Alba Iulia, de unde au sustras țeavă de cupru și o baterie pentru chiuvetă. Prejudiciul se ridică la 1400 de lei, din care 600 de lei au fost recuperați. Suspecții au fost identificați de polițiști vineri și în prezent sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În cursul zilei de vineri, în baza datelor obţinute şi a probelor administrate în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale sprijiniţi de poliţiştii de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea lui Adrian C. (21 ani) şi N.A. (14 ani), ambii din municipiul Alba Iulia, ca fiind principalii suspecţi ai unui furt comis în noaptea de miercuri spre joi, dintr-o casă aflată în construcție.

În sarcina acestora, s-a reținut faptul că în noaptea de miercuri spre joi, au pătruns într-un imobil din Alba Iulia, aflat în construcție iar din interior au sustras țeavă de cupru din instalația pentru căldură şi o baterie pentru chiuvetă din inox, cauzând un prejudiciu estimat la 1.400 lei.

Deşi bunurile au fost valorificate poliţiştii au reuşit recuperarea parţială a acestora în valoare de aproximativ 600 lei şi restituirea lor părţii vătămate.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, faptă pedepsită de art. 208 alin 1, 209 alin 1 lit. „a, g și i„ din Cod penal, și pentru recuperarea totală a prejudiciului, suspecţii fiind cercetaţi în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax