Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat ţeavă din fibră de sticlă de 2000 de euro. Trei bărbați din Şugag, cu dosar penal, după ce au fost prinşi de poliţişti, pe Valea Mirajului

Publicat

pol

masina politie rutiera accident Trei bărbaţi din Şugag s-au ales cu dosar penal după ce au furat o ţeavă din fibră de sticlă de 12 metri, evaluată la 2000 de euro, de la punct de lucru din Cugir al unei firme. Poliţiştii au pornit în urmărirea lor după ce au fost sesizaţi de reprezentanţii societăţii şi i-au găsit pe cei trei în apropierea Cabanei „Curmături”, pe Valea Mirajului.

În data de 9 octombrie, ora 21.30, poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că din punctul de lucru din Cugir al unei societăţi comerciale, mai multe persoane au sustras o țeavă din fibră de sticlă, cu lungimea de 12 metri și diametrul de un metru, a cărei valoare a fost estimată de reclamant la 2.000 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că persoanele bănuite de comiterea furtului se îndreaptă spre localitatea Şugag, astfel că poliţiştii Secţiei 7 Poliție Rurală Sebeș împreună cu poliţiştii Postului de Poliție Șugag s-au deplasat pe Valea Mirajului, iar în apropierea Cabanei „Curmături” i-au identificat pe C.N. de 36 de ani, C.I. de 60 de ani şi S.P.P. de 50 de ani, toţi din comuna Şugag, asupra cărora a fost găsită ţeava din fibră de sticlă ce era secţionată în două bucăţi şi despre care cei trei au recunoscut că au sustras-o de la firma din Cugir.

Ţeava a fost restituită societăţii comerciale păgubite, iar faţă de cei trei bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax