Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au furat un cazan de ţuică din curtea unui localnic din Hopârta. Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti

Publicat

Doi tineri din Hopârta sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au fost prinşi de poliţişti, pe o stradă din Ocna Mureş, în timp ce duceau un cazan de ţuică sustras dintr-o gospodărie.

Agenţii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna – Mureş, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe strada Horea din oraş, i-au identificat, marţi, pe M.F.M. (19 ani) şi M.F. (21 de ani), din comuna Hopârta, care avea asupra lor o sacoşă în care au fost găsite mai multe componente din cupru ale unui cazan de ţuică.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de luni spre marţi,, cei doi tineri au sustras cazanul de ţuică din curtea locuinţei unui cetăţean din comuna Hopârta cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a deșeurilor feroase din Ocna Mureş.

Faţă de cei doi suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax