Connect with us
Publicitate

ABRUD

Au furat un portofel lăsat în grija unei fetițe, pe holul spitalului. Bărbaţi din Hunedoara, REŢINUŢI de Poliţia Alba

Publicat

furt portofel

Trei bărbați din judeţul Hunedoara au fost reținuți de polițiștii din Abrud și sunt cercetați pentru un furt de pe holurile spitalului din Abrud. Cei trei ar fi profitat de neatenția unei minore de 10 ani, a cărei mamă se afla într-unul din cabinetele medicale și care lăsase în grija fetiței geanta cu bunuri personale. Suspecţii i-au furat din poșetă portmoneul cu 550 de lei, carduri și documente bancare.

Potrivit IPJ Alba, marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud i-au identificat şi reţinut pe trei bărbaţi, de 57, 45 şi 44 de ani, toţi din județul Hunedoara, care sunt bănuiţi de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliţiei în 12 februarie.

În 11 februarie, în jurul orei 10.30, ar fi intrat în holul spitalului din Abrud, unde au abordat-o pe o minoră de 10 ani, a cărei mamă era într-unul din cabinetele medicale, împreună cu sora mai mică.

Astfel, profitând de neatenţia minorei, cei trei ar fi sustras din geanta pe care mama i-o lăsase în grijă minorei, portmoneul în care era suma de 550 lei, carduri şi documente de identitate.

Prejudiciul a fost recuperat integral.

Cei trei reţinuţi vor fi prezentaţi în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Wesgon

    miercuri, 20.02.2019 at 21:47

    E greu cu munca cinstita, hai sa furam de la un copil,de a-si fi judecator le-as da pedeapsa maxima, nu au nici o scuza, e timp de pace , exista locuri de munca pe toate gardurile si tu om cu par alb in cap, furi banii din mana si de-la gura unui copil, Sper ca pedeapsa maxima la incadrarea de furt sa o ia, si sa mearga sa stea inchis intre 4 gratii daca in libertate nu le place

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax