Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat un televizor și 500 kg de deșeuri din cupru, dintr-o locuință din Sebeș: Trei persoane cercetate de poliție pentru furt calificat

Publicat

Înainte de Revelion, în 30 decembrie 2013, poliţiştii din Sebeş i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul aceleiaşi zile. La ora 12.45 , un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Sebeş a sesizat poliţia cu privire la faptul că în noaptea de 29/30.12.2013, din locuinţa sa şi dintr-un atelier situat în apropiere, i-a fost sustras un televizor, 4.000 de lei precum şi 500 de kg de deşeuri din cupru.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, pe strada Mirajului din Sebeş a fost găsită abandonat, un autoturism înmatriculat în Cluj, în care se aflau bunurile reclamate ca furate.

La scurt timp au fost identificaţi şi principalii suspecţi de comiterea furtului, P.V., de 16 ani, din judeţul Hunedoara, P.N., de 28 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara şi B.S., de 28 de ani, din Sebeş.

Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax