Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat unelte agricole din grajdul unei locuinţe nelocuite din Iclod. Trei tineri din Sîncel şi Jidvei s-au ales cu dosar penal

Publicat

Trei tineri din Sîncel şi Jidvei sunt cercetaţi de poliţişti, după ce miercuri au intrat într-o locuinţă nelocuită din Iclod şi au furat mai multe unelte agricole, în valoare de 600 de lei. Poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, acesta fiind restituit păgubitei, o femeie din Blaj care a şi sesizat furtul.

Proprietara imobilului locuieşte în Blaj, iar anexa din Iclod, comuna Sîncel este nelocuită. În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de către poliţiştii din Sîncel, sprijiniţi de poliţiştii din Jidvei, persoanele bănuite de comiterea furtului au fost identificate.

Este vorba despre V.C., de 25 de ani, din comuna Sîncel care împreună cu B.I.D., de 26 de ani şi S.G., de 26 de ani, ambii din comuna Jidvei. Aceştia ar fi escaladat gardul locuinţei şi au pătruns şură de unde au sustras mai multe unelte agricole.

Faţă de cele 3 persoane bănite de comiterea furtului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax