Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au găsit un card uitat în ATM la Câmpeni şi au făcut cumpărături de 2000 de lei. Soţ şi soţie, cercetaţi de Poliţie

Publicat

card atm bancar

Două persoane, soţ şi soţie din Roşia Montană, sunt cercetaţi de Poliţie după ce au făcut cumpărături utilizând un card uitat de un bărbat la ATM-ul unei bănci din Cîmpeni. Unul dintre cei doi a fost reţinut.

Potrivit IPJ Alba, luni, 17 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni i-au identificat pe un bărbat de 35 de ani, din comuna Roșia Montană şi pe soţia sa, în vârstă de 29 de ani, ca persoane bănuite de săvârșirea infracţiunii de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În 9 decembrie 2018, ar fi găsit în fanta unui ATM din Cîmpeni un card prevăzut cu dispozitiv contactless, uitat de un client al băncii.

Pe parcursul zilei, cei doi ar fi făcut cumpărături, de la diverse magazine din Cîmpeni şi Abrud, cheltuind, în total, suma de 2.320 lei.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să-l prezinte parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax