Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au ieşit în trafic cu alcool la „bord”: Dosare penale pentru doi şoferi din Alba Iulia şi Gârbova pentru că au condus băuţi

Publicat

etilotest1Doi şoferi din Alba Iulia şi Gârbova şi-au făcut „cadou”de început de an două dosare penale. Conducătorii auto s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice. La şoferul de 33 de ani din Gârbova, la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă seara, la orele 19.20, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza localităţii Turdaş, comuna Hopârta, au oprit pentru control un autoturism condus de S.I., de 55 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,65 mg/litru alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică noaptea, în jurul orei ora 02:55, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe A.I., de 33 de ani, din comuna Gârbova, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii, faţă de conducătorii auto depistaţi conducând sub influenţa alcoolului, au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi sub aspectul omiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax