Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au încasat banii pe bilete și au plecat fără să plătească închirierea clubului. Organizatorii Balului Balurilor au „uitat” să achite chiria pentru afterparty

Publicat

bal boboci 1 La fel ca nuntașii care se distrează, mănâncă, beau și pleacă să fără să dea cinstea la nuntă, organizatorii Balului Balurilor, Consiliul Județean al Elevilor, au „uitat” să achite închirierea Clubului Stage unde a avut loc afterparty-ul. Tinerii s-au distrat până dimineața, iar la final au plecat ca și cum și-ar fi achitat toate datoriile. Au trecut de atunci mai bine de două săptămâni și singurii bani din cei 3.000 de lei prevăzuți în contractul de închiriere au fost 500 de lei primiți ca avans la semnarea contratului, spune proprietarul clubului.

De cealaltă parte, reprezentanţii Consiliului Judeţean al Elevilor îşi cer scuze şi dau detalii despre venituri şi cheltuieli.

„Ne-am distrat împreună la afterparty-ul “Balul Balurilor 2017” organizat de către Consiliul Județean al Elevilor din Alba Iulia în data de 7 aprilie în Club Stage, dar în pofida faptului că elevii participanți la acest eveniment au plătit bilet organizatorilor pentru acces în Club Stage și organizatorii au obținut venituri din sponsorizări de la diverse firme din judeţul Alba, cei care au organizat acest eveniment (domnul președinte Florin Râșteiu și ceilalţi membri din CJE) “au uitat” să achite rezervarea Clubului Stage, însușindu-și aceste venituri.

Prin acest comunicat încercăm să atenționăm toate societățile care în viitor doresc să susțina organizarea acesor tipuri de evenimente, să fie foarte atente încotro se duc sponsorizările lor”, transmit reprezentanții Clubului Stage.

Potrivit proprietarului clubului, tinerii l-au rugat să aștepte până la terminarea evenimentului pentru a achita suma din contract, doar că la final s-au făcut dispăruți, asta în condițiile în care, pe lângă sponsorizări, tinerii au încasat câte 20 de lei pe 250 de bilete.

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, Florin Râşteiu, a trimis, într-un comunicat de presă, precizări referitoare la această situaţie.

„După un eveniment care trebuia să lase doar amintiri plăcute, se pare că printre acestea s-au strecurat și unele experiențe mai puțin plăcute. Lipsa de experiență și organizare a echipei CJE responsabilă cu organizarea Balului Județean al Bobocilor a condus la producerea unor neplăceri colaboratorilor noștri, iar pe această cale ne cerem scuze față de aceștia și îi asigurăm că toate promisiunile asumate vor fi îndeplinite în cel mai scurt și rezonabil termen pentru ambele părți. Ne cerem scuze în special conducerii clubului Stage, față de care mai avem o obligație încă neexecutată, dar care, așa cum am spus mai sus, o vom executa în cel mai scurt timp.

Din păcate, la această ediție a Balului Județean al Bobocilor, cheltuielile au depășit semnificativ veniturile, aceasta fiind factorul pentru care nu s-au putut îndeplini până la acest moment toate obligațiile. Mulțumim sponsorilor pentru susținerea oferită și îi asigurăm că banii au fost cheltuiți în scopul pentru care au fost acordați. Pentru a asigura transparența, publicăm mai jos sumele care au reprezentat veniturile și cheltuielie ocazionate de organizarea Balului Județean al Bobocilor:

Venituri:

a)venituri din sponsorizări de la societăți comerciale (IPEC, Kio Energy ș.a): 3400 lei;

b)venituri din biletele vândute: 2700 lei;

c)venituri din sponsorizarea primită de la Primăria Municipiului Alba Iulia: 4500 lei – vărsați direct în contul Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia cu titlu de închiriere sală spectacole.

Total venituri: 6100 lei

Cheltuieli:

a)cheltuieli pentru personal, lumini și sonorizare Casa de Cultură a Sindicatelor: 2000 lei (500 lei – personal, 1000 lei – sonorizare, 500 lei – lumini);

b)cheltuieli onorariu artist: 3500 lei;

c)promovare eveniment: 600 lei;

d)cheltuieli onorariu DJ: 600 lei;

e)cheltuieli premii: 600 lei;

f)cheltuieli cazare artist: 875 lei;

g)cheltuieli decor: 300 lei;

h)cheltuieli închiriere club Stage: 3000 lei.

Total cheltuieli: 11.475 lei.

Venituri-cheltuieli: -5375 lei.

După cum se poate observa, cheltuielile au fost aproape duble față de venituri, acesta fiind motivul pentru care nu le-am putut acoperi in totalitate până la momentul de față. Amimtim faptul că CJE este o structură reprezentativă care nu realizează profit și nici nu are un scop comercial, astfel că pierderile sunt suportate de membri sau de eventuali susținători ai acestora, prin donații (autorități publice, societăți comerciale).”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zgovu

    marți, 25.04.2017 at 08:15

    250 bilete a 20 lei/ bilet este exact 2700lei….poate trecem clasa a 4-a si ajungem si noi la bal 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax