Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au început forajele pe ”Autostrada cu urși”. Constructorul face în paralel investigații geo și reproiectarea tronsonului

Publicat

Prima etapă în realizarea tronsonului lipsă de pe ”Autostrada cu urși” A1 Lugoj – Deva, a demarat în sfârșit, după ani de așteptări. Este vorba despre studii și investigații geotehnice. 

Concret, se execută o serie de foraje, potrivit Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara (DRDP).

Se lucrează cu cinci instalaţii de forat și între timp, constructorul lucrează la reproiectarea segmentului de nici 10 kilometri.

„Antreprenorul obiectivului de investiţii Autostrada A1 Lugoj –Deva, Lot 2: km 27+620 – km 56+220, Secţiunea E şi finalizare Secţiunea D, a început investigaţiile geotehnice pe teren. Echipele specializate lucrează cu cinci instalaţii de forat”, anunţă reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara.

Asocierea care execută lucrările, condusă de UMB, va demara lucrările propriu-zise în luna mai, potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

În luna octombrie 2022 a fost semnat contractul cu asocierea S.C. Spedition UMB S.R.L. – S.C. Tehnostrade S.R.L. – S.C. SA & PE Construct S.R.L. – EURO-ASFALT d.o.o pentru finalizarea lucrărilor la autostrada A1.

Concret, este vorba despre lucrările pentru sectorul rămas nefăcut între Margina şi Holdea, care rupe autostrada între Timişoara și Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax