Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au început înscrierile pentru examenul de TITULARIZARE în învățământ: Doar 92 de posturi de profesor titular în Alba

Publicat

Au început înscrierile pentru examenul de titularizare în învățământ. Până în 17 mai, toți cei care doresc să ocupe un post de cadru didactic într-o școală sau grădiniță din Alba sunt invitați să își depună dosarele de candidatură, pentru toate materiile, la centrul județean de înscriere, organizat la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan din Alba Iulia.

La școlile, grădinițele și liceele din județul Alba sunt disponibile 92 de posturi de profesori titulari. În total, sunt scoase la concurs 643 de locuri în învățământ, din care 274 cu normă întreagă și 369 cu fracțiuni de normă. Cele mai multe posturi sunt adresate învățătoarelor și educatoarelor. Cât despre materii, cele mai multe posturi sunt pentru matematică și muzică specializată.

Centrul unic de înscriere este la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, iar comisia de evaluare este condusă de directorul colegiului, prof. Valer Cerbu. Dosarele se pot depune zilnic între orele 9.00 și 15.00, însă în ultimele zile programul va fi prelungit, în funcție de solicitări.

Vedeți AICI lista posturilor pentru concurs și detalii despre înscriere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax